Time Laps Video

PRODUKTI

PODROČJA UPORABE

Področje:

TIME LAPS VIDEO

'Time Laps Video' posnetki postajajo ključna storitev za podjetja ki se ukvarjajo z gradbeno dejavnostjo. Zajemo ključne faze projektov in jih oživijo v kratkem video posnetku.

Posnetek, vodilnemu kadru omogoča hiter pregled delovnih praks, ogromno pa prinašajo tudi timom za trženje in komunikacije.

Time Laps Video predstavlja močno orodje za digitalne tržnike. Z njim se vzpodbuja sodelovanje na socialnih omrežjih in spletnih platformah. Z njim pridobite:

- Večjo notranjo angažiranost v podjetju
- Povečan promet in sodelovanje v digitalnih platformah
- Večjo prepoznavnost
- Lažjo in boljšo komunikacijo z ključnimi deležniki, lastniki, vodstvom in poslovnimi partnerji
- Boljše trženje in piar


Glede na vaše želje in zahteve vam izdelamo 'Time Laps Video' posnetek za gradbeno/rušitvena dela, infrastrukturne projekte, javne prireditve.... .

Video kamere potrebne za izdelavo posnetka se lahko namestijo na del varnostno nadzornega stolpa (v sklopu naših varnostno nadzornih rešitev), lahko pa so postavljene kot popolnoma samostojne enote.
Sistemi ne potrebujejo nobene podporne infrastrukture ali instalacije na kraju snemanja, kar pomeni, da vam lahko izdelamo posnetke na področjih kjer jih drugi ne morejo.

Videoposnetki, ki jih izdelamo vam pomagajo pri povečevanju razvoju in vašega poslovanja. Za poizvedbo pa preprosto kliknite na gumb za Povpraševanje, ali pa se obrnite na info@vto.si, in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa zastavljena vprašanja.