PRODUKTI

PODROČJA UPORABE

Področje:

VAROVANJE IN NADZOR

Varovanje gradbišč in odročnih področij

Kriminalna dejanja, kot so kraje, vandalizem in požigi, na gradbiščih in drugih odročnih krajih, kjer ni fizičnega ali tehničnega varovanja postajajo vedno večji problem in s tem tudi izziv za gradbeno industrijo. Nakup ali najem zanesljive, stroškovno učinkovite in proaktivne rešitve je zato povsem na mestu.

Mobilni varnostno nadzorni sistemi

Naši mobilni varnostno nadzorni sistemi so zasnovani posebej za varovanje gradbišč, cestne ter železniške infrastrukture, in drugih podobnih mest, kjer se pojavlja potreba po začasnem in zanesljivem varovanju.

Sistemi so zasnovani tako, da že s svojim vizualnim svetlo rumenim izgledom zagotavljajo odvračalni učinek, in s tem preprečujejo poškodovanje in vdore na gradbišče še preden bi se le ti lahko pojavili.

Gre za celovit varnostno nadzorni sistem, ki združuje brezžični prenos videa, slik in alarmov preko LTE/4G/3G ali Wi-FI omrežja. Vsebuje 8MP infrardečo PTZ kamero, z 36 kratno optično in 16 kratno digitalno povečavo, detektorje gibanja in zvočno vizualne naprave.

Sistem operaterju omogoča daljinsko spremljanje dogajanja na lokaciji, alarmiranje po elektronski pošti v primeru vdora na gradbišče in snemanja na lokalni medij. Sistem je enostaven za uporabo, njegova namestitev pa traja le nekaj minut.

Prilagodljivi načini napajanja varnostno nadzornega sistema omogočajo implementacijo na najbolj oddaljenih lokacijah, ne da bi se pri tem zahtevala kakršna koli podporna infrastruktura. Avtonomija sistema lahko znaša od nekaj dni do nekaj mesecev.

Izdelava 'Time Laps' posnetkov

Zagotavljamo vam izdelavo kakovostnih 'Time Laps' storitev za potrebe gradnje, rušenja, prenove...
Snemalne kamere lahko namestimo na varnostno nadzorni stolp, lahko pa se postavijo kot popolnoma samostojne enote.

Rešitve na ključ

Ne glede na to, ali iščete ponudbo za varovanje ali nadzor nad gradbiščem, produkcijo 'Time Laps' posnetkov, komunikacijo in pregled nad dislociranim območjem, ali pa mogoče vse našteto, vam lahko pri nas ponudimo rešitve na podlagi prodaje ali najema.

Naši cenovno ugodni varnostno nadzorni sistemi so bistveno cenejši od klasičnega - fizičnega načina varovanja, mi pa vam lahko zagotovimo zelo širok spekter dejavnosti na tem področju.

Ponosni smo, da vam lahko ponudimo svoje izdeleke in storitve, ki zajemajo prodajo ali izposojo varnostno nadzornega sistema, njegovo namestitev, vzdrževanje, hiter odziv na sprožene alarme in izdelavo mesečnih poročil. Kakovost in cenovna konkurenčnost naših varnostno nadzornih storitev so razlog da nas izberete.

Za poizvedbo preprosto kliknite na gumb za Povpraševanje, ali pa se obrnite na info@vto.si, in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa zastavljena vprašanja.

Naše varnostno nadzorne rešitve vključujejo

- Hitro postavljive varnostno nadzorne stolpe
- Namestitev in vzdrževanje opreme
- Nadzorovanje in odzivanje na sprožene alarme
- Izdelava poročil
- Vzpostavljanje brezžičnih povezav z oddaljenimi
naročnikovimi sistemi
- Izobraževanje naročnika
- 'Time Laps Video' produkcija

Aplikacije

- Varovanje gradbišč
- Nadzor nad gradbišči
- Varovanje javnih dogodkov
- Varovanje ljudi

Povezani produkti

- Varnostno nadzorni stolp
- Varnostno nadzorni stolp na gorivno celico
- Termični varnostno nadzorni stolp
- 'Time Laps Video' produkcija